Home Contact
     
 
 
 
     

Succesvolle Damloop 2009 voor Stichting Massawa

Stichting Massawa bedankt alle lopers die dit jaar hebben meegedaan aan de goede doelen loop voor de stichting. Naast het plezier van het rennen, hebben zij ook de voldoening gezamenlijk het doel bereikt te hebben. Hoewel nog toezeggingen zijn gedaan is tot nu een bedrag van €3416 bijeengebracht.

We danken voor de inspanningen die geleverd zijn, ook namens de vele kinderen in Eritrea, die baat zullen hebben van dit mobiele röntgentoestel. Het toestel is onderweg naar Eritrea en komt volgens planning eind oktober aan. De organisatie die het transport verzorgt, heeft veel ervaring in Eritrea en hun vertegenwoordiger zal voor de overdracht zorgen.

Een verslag en foto’s zullen op de website geplaatst worden zodra het toestel overgedragen is aan het Orotta ziekenhuis. Ook willen we zodra alle sponsorgelden binnen zijn een lijst publiceren met de namen van alle gulle gevers en de sponsoren.

Om inzicht te krijgen in de situatie van de gezondheidszorg voor kinderen kunt u de documentaire van de Wereld Bank bekijken.

One Childhood

Hartelijk Dank,

Stichting Massawa


Stichting Massawa condoleert

Stichting Massawa betreurt het plotselinge overlijden van Minster Saleh Meki in Eritrea, die in zijn funktie als Minster van Gezondheidszorg een sleutelrol heeft gespeeld in de ontwikkeling van de gezondheidszorg in Eritrea, vooral voor de zorg voor kinderen onder de vijf jaar. Het is als een voorbeeld gesteld voor de rest van Afrika en de daarbuiten. We sturen onze condoleance aan zijn familie, vrienden en collega’s.


Ben jij onze kampioen?

Loop tijdens de 25-jarige jubileum Damloop 2009 op 20 september mee met Stichting Massawa - De Eritrees - Nederlandse stichting die zich inzet voor gezondheid van kinderen, sport en onderwijs.

Vorig jaar met dank aan onze supporters, heeft de Dam (Lees meer ...)

Steun voor de spoedeisende hulp van het Orotta kinderziekenhuis

Met dank aan onze supporters, heeft de Dam tot Dam 2008 sponsorloop 2724,30 Euro opgebracht voor de beloofde steun aan de afdeling spoedeisende hulp (EHBO) van het Orotta kinderziekenhuis, het enige kinderziekenhuis in Eritrea, waar kinderen uit het hele land naar verwezen worden voor behandeling. (Lees meer ...)